Bevestigd: Heists zijn onderweg naar GTA Online

Auteur: , Geen reacties
GTA-Online-Heists

We hebben er meer dan een jaar op moeten wachten, maar de felbegeerde Heist-missies zijn eindelijk bevestigd voor GTA Online. Inclusief supergave trailer.

Gisteren dook het gerucht op dat er een nieuwe update voor Grand Theft Auto V onderweg is, en dat blijkt dus te kloppen. De releasedatum klopt alleen niet helemaal. In plaats van 23 december verschijnt de uitbreiding voor Rockstars meesterwerk ‘aan het begin van 2015 voor de PlayStation 3 en 4, Xbox 360 en One en PC’.

Team van vier
De uitbreiding maakt het mogelijk om met vier man tegelijk een heist uit te voeren, waarbij het maken van de juiste voorbereidingen cruciaal is. Zo zul je eerst de juiste spullen moeten verzamelen en om daarna met een hoop geschreeuw door je microfoon de bankoverval succesvol te laten verlopen.

Ontwikkelaar Rockstar Games beloofde tijdens de lancering van GTA V (en GTA Online) op de Xbox 360 en PlayStation 3 (in 2013) al dat de heists onderweg waren. We hebben er lang op moeten wachten, maar na het zien van onderstaande trailer hebben we vooral heel veel zin om Los Santos weer onveilig te maken.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).