Bevestigd (soort van): glazen iPhone

iPhone
Een Apple-leverancier heeft zich uitgesproken over de nieuwe generatie iPhones.

Van de verschillende iPhone-modellen die dit jaar het licht zien zal er één een glazen buitenkant krijgen. Dit toestel zal dan wel nog een case hebben gemaakt van metaal.

Dat zegt Allen Horng van Catcher Technology, één van de belangrijkste leveranciers voor iPhone-casings, tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering. Hij zal het wel weten. Rond de randen zal de case overigens nog wel een metalen frame hebben.

Letterlijk zei hij:

“As far as I know, only one [iPhone] model will adopt glass casing next year. I don’t think this move will have an impact on Catcher’s revenue as glass casing still needs a durable metal frame which requires advanced processing technology and would not be cheaper than the current model.”

Er zijn overigens ook geruchten dat Catcher gedumpt wordt als leverancier en vervangen door Biel Crystal Manufactory and Lens Technology. Dat bedrijf maakt al glazen covers voor de iPhone. Op die geruchten wilde de topman niet in gaan. Verstandig.

De partij die het gerucht over een glazen iPhone als eerste bracht is Ming Chi Kuo van KGI securities. Die lijkt dus weer eens een puntje te gaan scoren als het op zijn eigen betrouwbaarheid aankomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *