Bewijs: dual-sim voor nieuwe iPhones?

iPhone
Eindelijk?

Met zijn features en reputatie is de Apple iPhone bij velen geliefd als zakelijke smartphone. Het is daarom ook vreemd te noemen dat de Amerikaanse techgigant de smartphone nooit met dual-sim heeft aangeboden. Een sim voor privé en een sim voor zakelijk, zodat je niet meerdere toestellen op zak hoeft te hebben.

Er waren altijd wel geruchten dat de Apple iPhone dual-sim zou gaan krijgen, maar nu lijkt er voor het eerst hard bewijs voor te zijn gevonden. In de vijfde versie van de iOS 12 developer beta is in de code een referentie gevonden voor ondersteuning van dual-sim. Dit zou kunnen betekenen dat de nieuwe iPhones, die met iOS 12 op de markt zullen worden gebracht, beschikken over een dual-sim mogelijkheid.

De link leggen met de nieuwe iPhones is gauw gedaan, maar laten we nu nog een slag om de arm houden. Misschien is Apple helemaal niet van plan om de nieuwe iPhones met dual-sim uit te rusten en duidt dit op een andere technische ontwikkeling. Over een niet al te lange tijd hebben we een antwoord, in september presenteert Apple de nieuwe iPhones. (via 9to5Mac)

4 reacties

    • @jantje_555: Let op, er zullen restricties aan zitten … Dual sim die hier voorlopig niet ondersteund wordt ofzo en een USB C die dan toch weer niet helemaal compatible is met laders en data transfer en weet ik wat.

      Zou te makkelijk zijn.

      Zie het NFC drama waar Apple na jarenlang achterlopen ook mee kwam. Wat kan je er anno 2018 concreet mee ? Vrijwel geen ene reet, zeker niet hier in NL want betalen gaat hier nog steeds niet.
      Ja, het komt er aan … Horen we al jaren.

        • @ffw88: Dat is altijd zo … Als Apple het niet heeft dan is het niet nodig, ouderwets, een koelkast van een scherm, niet veilig, een gimmick, etc etc etc.

          Tot dat, na jaren, Apple ermee komt en dan is het Wereldnieuws want dan is het de eerste Iphone MET ……… !!

          Doorgaans hebben Fanboys het niet eens door want die leven jaren met oogkleppen op en zien niet dat hun verniewingen in bijv. IOS 12 al JAREN gebruikt werden in Android en het krankzinnig is dat ze jaren hebben lopen kloten….. Mooi voorbeeld de notifications in IOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *