Big Wheel Drift Trike: ga als een malloot de hoek om

Big Wheel Drift Trike: ga als een malloot de hoek om
Wie als volwassen persoon de drang voelt om per driewieler aan het verkeer deel te nemen, heeft eigenlijk opties genoeg. Van hele vette driewielers met trappers, tot aan gemotoriseerde exemplaren die je uitnodigen om continu zijwaarts te gaan.

De Big Wheel Drift Trike valt in de laatste categorie. Dit bouwsel van het in North Carolina gevestigde SFD Industries heeft een 26 inch hoog en 3,5 inch breed voorwiel, en wordt aangedreven door een kleine tweetaktmotor met 6,5 pk. Het vermogen wordt afgegeven op de twee kartwielen achteraan, maar om het driftpotentieel te vergroten zijn deze omwikkeld in een huls van PVC. Permanente slip gegarandeerd.

Big Wheel Drift Trike: ga als een malloot de hoek om

De Big Wheel Drift Trike heeft daarnaast twee voetsteunen aan het frame, in plaats van voetsteunen op de as van het voorwiel. Volgens SFD Industries rijdt dit aangenamer en voorkomt het dat het wiel tegen je benen aanschuurt in bochten.

Wie wel in is voor een ritje om dit gemotoriseerde speelgoed; de prijzen beginnen bij 2.000 dollar, omgerekend 1470 euro.

[lg_folder folder=”0_Divers/Big_Wheel_Drift_Trike/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *