Bijna 200.000 iOS-apps het haasje door maatregel Apple

Bijna 200.000 iOS-apps het haasje door maatregel Apple
Een enorm grote schoonmaak is onderweg.

Ontwikkelaars die niets meer doen met hun uitgebrachte iOS-app kunnen binnenkort onderdeel worden van een nieuwe grote schoonmaak. Apple wil namelijk dat apps compatibel worden met de 64-bits processoren in de iPhones. De 64-bit processor in de iPhone 5s.

De verwachting is dat Apple deze maatregel met iOS 11 gaat introduceren. Wie een 32-bit app wil openen zal worden tegengehouden met een melding. Onderzoek van Sensor Tower heeft uitgewezen dat 187.000 apps in de App Store momenteel niet voldoen aan de toekomstige eis van het techbedrijf uit Cupertino.

De iPhone 5s werd in 2013 geïntroduceerd. Er zijn dus tienduizenden apps waar jaren niet naar is omgekeken. Apple introduceert iOS 11 mogelijk tijdens de WWDC in juni. Dit najaar kunnen consumenten aan de slag met de nieuwste versie van Apple’s mobiele besturingssysteem. (via Mashable)

3 reacties

  1. Dan wordt het misschien eens tijd dat de Apparata app een update zou krijgen, die geeft zelfs waarschuwingen dat hij mijn iPhone langzamer zou laten werken..

  2. Ik baal er nog steeds van dat Ridge Racer 2 het niet doet op iOS 10. Het blijft maar constant crashen.

    Het enige game waar ik zoveel tijd in heb gestopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *