Bijna helft van pre-orders iPhone 6S is Rose gold

Auteur: , 4 Reacties
iPhone 6S

Wie had dat gedacht? Een nieuwe opvallende kleur die minder neutraal is dan grijs of zilver. Toch was de roze/gouden kleur goed voor 40% van de pre-orders, zegt analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities.

De details kreeg Kuo in handen van bronnen die betrokken zijn bij de levering van de nieuwe iPhone 6S. Apple zelf zegt dat de verkopen momenteel op record-brekende cijfers afstormt. Kuo verwacht dat Apple in het openingsweekend vorige week tegen de 12 miljoen exemplaren heeft verkocht van de nieuwe iPhone 6S. De reden dat rosé-goud zo populair is? Op het feit na dat het een nieuwe kleur betreft moet je ook niet vergeten dat China is toegevoegd aan het groepje landen die als eerste de nieuwe iPhone in handen kunnen krijgen. De telefoon is ontzettend populair in het Aziatische land en dat geldt ook voor kekke kleurtjes.

Het is logisch dat Apple records verwacht te verbreken nu een groot land als China bij de day-one levering zit. De verwachting is dat Apple maandag met officiële cijfers komt.4 reacties

China zat al eerder bij de first wave landen.
@Donstil: Nope, niet voor de iPhone. Apple heeft vorig jaar wel Hong Kong bij de first wave landen gevoegd. Maar China niet.
@rubenpriest: Alleen is Hong Kong geen land……
@jayjayw18: Dat klopt. Hong Kong is een speciale administratieve regio van China. Het heeft wel een eigen regering, geld & wetten. Daarom wordt Hong Kong wel behandeld als apart land. Vandaar dat je China, Hong Kong en Macau apart van elkaar moet zien. En daarom levert Apple de iPhone ook apart van China en Hong Kong.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).