Bijzonder: OnePlus 3(T) krijgt alsnog gezichtsherkenning

Auteur: , Geen reacties
OnePlus 3 krijgt nu Android Oreo-update

Het is feest voor alle gebruikers van het bijna 2 jaar oude toestel.

Een van de meest populaire toestellen van OnePlus is toch wel de OnePlus 3. Het razendsnelle apparaatje is inmiddels alweer bijna 2 jaar oud, maar wordt nog altijd ondersteund door updates. De nieuwe softwareversie, OxygenOS 5.0.3, zorgt ervoor dat het apparaat meelift met de (misschien wel) nieuwste trend in 2018.

Het hoogtepunt van de softwareversie is Face Unlock, een functie die is gedebuteerd op de OnePlus 5T het afgelopen jaar. Hoewel de gezichtsherkenning niet de meest veilige optie is als vergendeloptie, is het razendsnelle ontgrendelen natuurlijk bijzonder interessant.

Wil je het na de update zelf gebruiken, dan moet je hiervoor naar het instellingenmenu gaan. Tik op het kopje Beveiliging & Privacy, ga naar Face Unlock en voeg je gezicht toe. Het toestel moet zeker 20 tot 30 centimeter van je gezicht gehouden worden om het beste resultaat op te leveren.

De razendsnelle Face Unlock is inmiddels ook te bewonderen op de OnePlus 5 en de te verschijnen OnePlus 6. De update rolt langzaam aan uit en komt als het goed is vanzelf jouw kant op, waarna je weer helemaal up-to-date bent.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).