Bill Gates verkiest Android-smartphone boven iPhone

Auteur: , 3 Reacties
Bill

Zou hij de iPhone te duur vinden?

Microsoft-oprichter Bill Gates verkoos -uiteraard- Windows boven elk andere smartphone. We weten inmiddels hoe het is geƫindigd met Windows op smartphones, dus Gates moest op zoek naar een alternatief.

Van Windows naar Apple iPhone zat er echter niet in. Dat maakte de rijkste man ter wereld bekend in een recent interview met Fox News. “Ik ben overgestapt op Android”, aldus de ondernemer. “Er zit een hoop Microsoft software op”. De interviewer wil echter een specifiek antwoord van Gates hebben en stelt de cruciale vraag: dus, geen iPhone?. “Nee, geen iPhone”, reageert de Microsoft-oprichter glimlachend. Welke smartphones Gates heeft werd helaas niet duidelijk uit het interview.

Natuurlijk is Bill Gates niet de enige bekendheid die Android boven iOS/iPhone kiest. De president van de Verenigde Staten, Donald Trump, gebruikte voor een lange tijd een Android-toestel. Vanwege veiligheidsredenen is de POTUS echter overgestapt op een iPhone.3 reacties

Wat een nutteloos artikel. Of je verplicht bent om zo’n appel als telefoon te hebben omdat je zakenman bent ofzo. Totaal over gehypt product ( en ik ben geen hater snap alleen niet waarvoor dat merk zo op gehemeld wordt terwijl ze jaren lang telefoons maakte die kwa specs ver achter lagen.)
Hij is ook gewoon van met rommel te werken ,lees windows dus is de overstap niet zo groot

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).