Bill Gates verrast wildvreemde vrouw met kerstcadeaus

Auteur: , 2 Reacties
Bill Gates speelt ook dit jaar weer voor Secret Santa

Bill Gates is niet alleen goed met computers, hij weet ook als geen ander hoe hij voor Kerstman moet spelen.

De topman van Microsoft verraste namelijk opnieuw een van de deelnemers van Reddit Secret Santa. Hier gaven dit jaar in totaal 212.894 Reddit-gebruikers een cadeautje aan een vreemde. In het geval van de 25-jarige Cali was die vreemde niet zomaar iemand, want het was niemand minder dan Bill Gates die haar stuurde wat er op haar verlanglijstje stond.

Bill Gates speelt voor kerstman

Cali had haar zinnen al een tijdje gezet op de Loki-helm uit de Thor-film, terwijl ze er ook al jarenlang van droomt om Afrika te bezoeken. Gates stuurde haar daarom niet alleen de voor haar zo bijzondere helm, maar gaf Cali ook een boek vol prachtige foto’s van Afrika en doneerde in haar naam een bedrag aan [email protected], een programma dat kinderen in arme landen vaccineert.

Het is overigens niet de eerste keer dat Gates zich mengt in de Reddit-actie. Vorig jaar gaf hij Reddit-user Rachel een knuffelkoe, als symbool voor de echte koe die hij in haar naam doneerde aan Heifer International. Daarnaast stuurde hij haar het National Geographic-boek ‘Journeys of a Lifetime.’2 reacties

Geef haar dan gewoon een reis naar Afrika…
Ja.. dat zat ik ook te denken toen ik het las.. waar is de ticket dan?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).