Bingewatch: bijna alle seizoenen The Walking Dead op Netflix

Bingewatch: bijna alle seizoenen The Walking Dead op Netflix
Hè hè.

Kuch kuch, even het stof afkloppen van The Walking Dead seizoen één uit 2010. Voorheen waren de oude seizoen van The Walking Dead te zien op Netflix, maar vanwege een rechtenkwestie verdween de populaire zombieserie voor een periode in het Nederlandse aanbod van de Amerikaanse streamingdienst.

Eindelijk is The Walking Dead weer opgenomen in het Nederlandse aanbod en Netflix maakt meteen een goedmakertje. Niet één, twee of drie maar acht seizoenen zombieterreur is te zien op Netflix. Helemaal bij de tijd is Netflix nog niet, maar dat kan ook niet gezien de rechten. The Walking Dead is inmiddels bij zijn negende seizoen. Wie het negende seizoen wil zien zal het ‘live’ moeten zien. In Nederland en in België kan dat op televisiezender Fox. Het tweede gedeelte van het negende seizoen is op telvisie te zien. In het najaar zal seizoen 10 zijn opwachting maken.

Is het de moeite om nog te kijken? Dat is natuurlijk een persoonlijke keuze. Ondergetekende hield het na seizoen zes voor gezien. In die periode keek ik alleen nog maar, hopende dat het beter zou worden. Voor de makers is de mindere kwaliteit geen reden om te stoppen. Commercieel gezien behoort The Walking Dead nog steeds tot de top. Acteurs en actrices denken er anders over. Diverse belangrijke karakters die jaren een (hoofd)rol hebben gespeeld in The Walking Dead zijn op eigen initiatief gestopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *