Binnenkort betalen met de Galaxy S8 irisscanner?

Auteur: , Geen reacties
Je gelooft je ogen niet

De betaalmanier van de toekomst komt eraan.

De Galaxy S8 is pas net op de markt, maar er wordt nog steeds flink doorontwikkeld bij Samsung. Naast dat de Bixby-assistent wel wat verbetering kan gebruiken, moet het binnenkort ook mogelijk worden om financiƫle transacties te betalen met de nieuwe irisscanner van het Zuid-Koreaanse vlaggenschip.

Hoewel in een eerdere video de gezichtsscanner allesbehalve betrouwbaar lijkt te zijn, verzekert Samsung dat de irisscanner de beste vorm van beveiliging is. Vandaar dat het ook in de lijn der verwachtingen ligt dat de Korea Herald meldt dat de tech-gigant probeert om de irisscanner te gebruiken bij betalingssystemen zoals Samsung Pay.

De Korea Herald meldt verder dat de Galaxy Note 7, waar de feature van origine afkomstig is, ook gebruikt werd door financiƫle instellingen werd gebruikt om werknemers in te laten loggen op hun accounts. Een mogelijkheid om betalingen te doen met de irisscanner is echter volledig nieuw.

Op dit moment wordt de feature enkel verwacht in Zuid Korea en delen van Noord-Amerika, maar het is onwaarschijnlijk dat deze functie zich niet uitbreidt naar onder andere Europa wanneer het daadwerkelijk een succesvol betaalmiddel blijkt te zijn.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).