Binnenkort ook LG X-telefoons met superhelden

LG X Style
Na de Batman-telefoon van Samsung komt LG nu met X-men smartphones.

Superheldenfilms gaan hard, zowel qua verkochte bioscoopkaartjes als met illegaal gedownloade Torrents (waar de nieuwe X-men-film momenteel het populairst is). Zagen we eerder hoe Samsung wilde profiteren met zijn eigen Batman-versie van de Galaxy S7 (gek genoeg verbonden aan een drie jaar oude game), nu doet ook LG mee met zijn nieuwe X. Een geboren huwelijk natuurlijk.

Er komen maar liefst zes varianten op de markt. LG X Power is verbonden aan Professor X en heeft als tagline Long Lasting Power. De LG X Style is gekoppeld aan Mystique (“Fabulously Flawless Looks”). Dan zijn er nog de LG X Cam (Cyclops, “Extraordinary vision”), de LG X Screen (Nightcrawler, “Agile and Swift), de LG X Max (Beast, “Big Beauty”) En LG X Mach (Quicksilver, “Extreme Super Speed”).

Het is nog even de vraag welke superpowers de telefoons zullen krijgen. Bij de Cam zal het iets met de camera te maken hebben en “Big Beauty” slaat waarschijnlijk op een groot display.

De X Cam en X Screen werden trouwens al in februari aangekondigd. Gisteren kwamen de X Style en X Power daar bij. De X Power zou over een 4,100 mAh-batterij beschikken (naam verklaard, dus). De specs van de Power zijn als volgt: 720p-resolutie, een 1.3 GHz quad-core MediaTek MT6735, en 2 GB RAM. Afgezien van de batterij dus niet superspeciaal.

Nog minder speciaal is de Style. Het toestel draait op een Snapdragon 410 met 1,5 GB RAM en 16 GB opslag. Het 5.0-inch scherm krijgt een 1280×720-resolutie. De cameras hebben 8- en 5 megapixels. De batterij is aan de kleine kant: 2100mAh.

Wat we van de laatste twee toestellen kunnen verwachten is onbekend, aangezien deze nog niet zijn aangekondigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *