Binnenkort wil je alleen nog vliegen met British Airways

Auteur: , 1 Reactie
zwoesjjj

Dat wordt hoppen naar Londen en dan intercontinentaal door, want het internet dat is er zo snel.

Intercontinentaal vliegen. Tja, reizen is leuk, maar op de bestemming zijn is eigenlijk leuker. Tenzij je bij de ingang van het vliegtuig linksaf mag natuurlijk, want de business class is vaak best OK.

Hoe dan ook, Emirates biedt het al lang, en ook de KLM beweert op sommige vluchten wifi te hebben. Erg snel is het allemaal allen nog niet. British Airways gaat daar een serieuze speed bump aan geven. Dankzij een nieuwe overeenkomst met provider Gogo.

Dat bedrijf werkt met de 2Ku technologie en belooft 70 Mbps snelheden te bieden. 2Ku maakt gebruik van de Ku satellieten die rond de aarde zweven. De architectuur van het systeem maakt dat de satellieten open met elkaar communiceren en daardoor een grote bandbreedte kunnen geven.

Nadeel is wel dat je de 70 Mbps met de andere passagiers moet delen. Toch is internet aan boord van vliegtuigen doorgaans zodanig duur dat er waarschijnlijk weinig mensen jouw bandbreedte gebruiken.

Dit is overigens nog maar het begin, want Gogo beweert om begin volgend jaar deze snelheden veelvuldig te overtreffen. Met een nieuw modem en snelheden van 400 Mbps ben je geneigd om helemaal over te stappen op satellietinternet. En dan Netflix kijken.1 reactie

Dat klinkt inderdaad erg leuk maar kan dat ook voor 34e retour? http://www.savly.nl/voordelig-vliegen-naar-londen-in-mei-en-juni-met-ryanair/

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).