Bird Box-actrice is ster in nieuwe Netflix-film

Bird Box-actrice ster in nieuwe Netflix-film
Sandra Bullock en Netflix zijn beste maatjes geworden.

Hollywood-actrice Sandra Bullock lijkt met Netflix een nieuwe partner te hebben gevonden. De Amerikaanse streamingdienst en Bullock gaan samen verder en hebben een nieuwe film op de planning staan. Het eerste samenwerkingsverband tussen de twee was een succes. De film Bird Box werd, mede dankzij een internetchallenge, een hype en is inmiddels tientallen miljoenen keren bekeken op de streamingdienst.

Niet zo gek dat Netflix wel verder wil werken met Bullock. Ook voor Bullock is dit prettig nieuws. Met 54 jaar is ze niet meer de jongste actrice en dus is het fijn dat een partij als Netflix openstaat voor een ruimhartige samenwerking. De actrice zal waarschijnlijk de hoofdrol krijgen in een nieuwe film van Chris McKay, maker van The Lego Batman Movie.

Het gaat om een verfilming van stripboekserie Reborn. In Reborn ontwaakt een vrouw van 80 jaar oud na haar dood. Ze komt terecht in een fantasiewereld vol monsters en draken. Het is een klassieke strijd tussen goed en kwaad. Een bekend thema binnen dit genre. In het verhaal gaat de vrouw op zoek naar haar overleden geliefde.

Reborn valt onder Millarworld. Een bedrijf waarmee Netflix in 2017 een samenwerking heeft aangekondigd. Er zullen meerdere projecten komen, Reborn is daar één van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *