Bitcoin beursflits: Bitcoin was uren letterlijk besluiteloos

Auteur: , Geen reacties
bitcoin-beursflits-7-8

Technische analyse laat belangrijk bull-signaal zien.

Meestal zien we de koers van de Bitcoin in verticale lijnen verschuiven. Dit betekent dat er zogenaamde whales actief zijn om snel cryptomunten te (ver)kopen. Wat we minder vaak zien is dat de Bitcoin een horizontale lijn trekt. Dit is exact wat er vanochtend gebeurt met de marktkapitalisatie. Tussen 7 en 10 uur trok de marktkapitalisatie een haast rechte lijn. Inmiddels is het sentiment gedraaid en is de tendens duidelijk stijgend. Waar we gisterenmiddag net boven $ 300 miljard bleven zakte de marktkapitalisatie gisteravond snel weg tot $ 289,6 miljard. De Aziatische markt bracht herstel en vanmorgen bewoog de koers enige uren rond de $ 297 miljard. Inmiddels lijkt men de stijgende lijn weer gevonden te hebben. We zijn namelijk (om 12.20 uur) weer terug op $ 299,3 miljard met stijgende tendens.

De live koersen hebben ook geschommeld en beleven vanochtend vooral een consolidatie. Dit betekent dat de koers wat ruimte neemt om zich te herstellen. De live koersen waren om 12.20 als volgt:
live-koers-bitcoin-beursflits-7-8

Ondanks deze consolidatie vormde de Bitcoin vanochtend wel een gouden kruis. Hiermee bedoelt men dat het voortschrijdend gemiddelde op korte termijn boven het voortschrijdend gemiddelde op lange termijn uitstijgt. Dit zien analisten als een bullish signaal. We zien de koersen dan ook weer stijgen. De verwachting blijft dat de koers ook de grens van $ 12.000,- achter zich laat.

Dit sentiment kan omslaan als de koers onder het steunniveau van $ 11.000,- duikt. Op dat moment verwacht men een verdere correctie tot onder $ 10.000,- voordat de koersen weer zullen stijgen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).