Bitcoin beursflits: koers Bitcoin en Altcoins herstellen na Aziatische impuls

Auteur: , Geen reacties
bitcoin-beursflits-25-7

John McAfee weer vrijgelaten.

Vannacht zorgden de Aziatische markten voor een kapitaalimpuls. Door deze ophoging van de marktkapitalisatie herstelden de koersen van de Bitcoin en de andere cryptomunten sterk na de tik van gisteren. Doordat de koersen vorige week in een dip waren na de slachting tijdens de Facebook Hearings door het Amerikaanse Congres resulteert dit direct in positieve weekkoersen.

De marktkapitalisatie loopt sinds vanmorgen langzaam terug en bevindt zich nu op $ 266,3 miljard. Dat is nog steeds een hele verbetering ten opzichte van de stand van gisteren.
Dit zien we ook terug in de live koersen van de Bitcoin en de vijf belangrijkste cryptomunten die ik iets voor 10 uur vastlegde.

bitcoin-beursflits-25-7-koersen

Verder lijkt er momenteel sprake van een rustige handelsdag. Uiteraard moest Tron (TRX) oprichter Justin Sun vandaag even van zich laten horen nu hij niet aan de lunch met Warren Buffet verschijnt. Hij biedt de cryptogemeenschap zijn excuses aan.

Nu we toch in de huishoudelijke berichten terecht gekomen zijn kunnen we melden dat John McAfee weer vrijgelaten is. Zijn arrestatie bleek niet door de CIA, maar door Dominicaanse autoriteiten te zijn uitgevoerd. Inmiddels heeft hij zijn boot achtergelaten en is hij volgens de laatste geruchten per vliegtuig met onbekende bestemming op weg naar een nieuw hoofdstuk in zijn spannende jongensboek. We zijn benieuwd.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).