Bitcoin blijft het goed doen en heeft er weer zin in

Auteur: , 3 Reacties
Bitcoin

Er is nog steeds sprake van een stijgende lijn.

Zou het dieptepunt zijn bereikt? Dat is de grote vraag die handelaren zichzelf nu stellen. Begin februari stond de Bitcoin op een laag punt, met een waarde onder de 6.000 dollar op Coindesk. Daarna begon het herstel. Een proces dat nog steeds gaande is.

Beginners en handelaren die in paniek op het dieptepunt Bitcoin hebben verkocht zullen nu ontevreden naar de koers kijken. De voorlopige bodem lijkt namelijk te zijn bereikt. Sinds 6 februari is er sprake van een rustige stijging. Met een prijs van 8.845 dollar, vanmorgen om een uur of 11, kunnen we spreken van een hoogtepunt.

Het is interessant om te kijken wat de koers de komende dagen gaat doen. Keert de Bitcoin terug naar een waarde van 10.000 dollar of moeten handelaren zich opmaken voor een nieuwe achtbaan naar beneden, met misschien een nieuw dieptepunt?

Altcoins
Opvallend is dat altcoins rustiger stijgen. Ethereum is nog niet terug op een waarde van 1.000 dollar, maar gaat met een actuele koers van 870 dollar wel richting dat getal. Ook Ripple doet het rustig aan en heeft momenteel een waarde van 1,10 dollar.3 reacties

Dipje: interesse is verloren in bitcoin na die hype stijging. Nu daalde de koers enorm dus iedereen gaat weer bitcoins kopen. Ben benieuwd wanneer de volgende crash is :)
Wat een onzin weer …. downtrend is gewoon intact bij maand / 3 maanden chart. Het is maar welke tijdspanne je pakt …. een stijgende lijn in een chart van 6 dagen zegt niet heel veel.
@dgh74: Klopt, en de absolute waarheid is dat NIEMAND het echt weet. Charts van jaren terug zijn leuk maar dat zegt niet altijd wat voor de toekomst.
Het is een best nieuwe markt en enorm dynamisch en totall niet gereguleerd dus van alles kan er gebeuren. Niemand weet precies waar we staan over bijv. 1 jaar.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).