Bitcoin breekt nieuw record in rap tempo

Bitcoin breekt nieuw record in rap tempo
Buy, sell!

Als het woordje ‘Bitcoin’ valt hoor je veel mensen een zucht slaken. Had ik maar, had ik maar, hoor je ze dan zeggen. Het is echter niet te laat om in te stappen. Sterker nog, deze week had je een prima rendement kunnen halen. De Bitcoin steeg namelijk in een week met maar liefst 1.000 dollar in waarde!

De Bitcoin stijgt iedere maand, maar zo’n rappe stijging is uitzonderlijk. Vorig weekend behaalde de digitale munt een recordwaarde van 8.000 dollar. Dit weekend werd de 9.000 dollar aangetikt. Meestal verwacht men een korte daling na een piek, maar daar was geen sprake van bij het 8.000-dollar record. De munt zette door, met een week later een nieuw record.

Eerder deze week liet ook Ethereum van zich horen. De digitale munt heeft de laatste maanden een stabiele koers achter de rug. Voor een lange tijd gebeurde er niks spannends, totdat afgelopen week de waarde knalde van 300 naar 400 dollar. Inmiddels schommelt de waarde om en nabij de 400 dollar en blijft de munt hierop steken.

Fans van Bitcoin spraken eerder dit jaar de hoop uit dat de munt nog voor de jaarwisseling een waarde van 10.000 dollar zou bereiken. Met het rappe tempo zou dat inderdaad kunnen gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *