Bitcoin door het plafond, passeert 13.000 dollar

Bitcoin door het plafond, passeert 13.000 dollar
De gekte is nu echt weer gaande.

Er zijn weer bizarre ontwikkelingen gaande met de Bitcoin. Althans, bizarre ontwikkelingen. De doorgewinterde crypto-belegger kijkt er niet van op als een munt 15 of 25 procent daalt of stijgt in een tijdbestek van slechts 24 uur.

De Bitcoin is met een flinke stijging bezig. Nationaal en internationaal staat de coin bij media in de spotlights en dat zal ongetwijfeld helpen met het sentiment. Het doet denken aan recordjaar 2017, toen Bitcoin klom naar een waarde van maar liefst 20.000 dollar.

Op die koerswaarde zit de Bitcoin nog niet, maar de munt stijgt voorlopig in rap tempo. De ontwikkelingen gaan zelfs zo hard dat een geschreven artikel als deze binnen enkele uren achterhaald kunnen zijn.

24 uur geleden stond Bitcoin nog op een waarde van ongeveer 11.300 dollar. Nu, 24 uur later, tikt de Bitcoin bijna 13.500 dollar aan. De vraag is of er een weer een stevige correctie gaat komen, of dat er voorlopig geen einde aan de stijging gaat komen. Dit laatste lijkt voorlopig gaande. Met dit tempo is het record van 20.000 dollar zo doorbroken..

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *