Bitcoin koersverwachting

Apple-oprichter en Edward Snowden in Bitcoin

Bitcoin koersverwachting

De Bitcoin en andere cryptomunten blijven aantrekkelijk voor bekende namen.

Nu de Bitcoin weer flinke koerssprongen maakt duiken er ook weer meer bekendheden op die zich met de Bitcoin en andere cryptomarkten inlaten. Zo zagen wij ineens klokkenluider Edward Snowden en Apple-oprichter Steve Wozniak opduiken. Wat zijn zij van plan en hoe staan de belangrijkste cryptomunten er nu voor? Een overzicht.

Steve Wozniak lanceert eigen Bitcoin broertje

Apple-oprichter Steve Wozniak is al een tijd gecharmeerd van de BTC en andere cryptomunten. Die fascinatie is zo sterk dat hij zijn eigen platform, Efforce heeft opgericht. Hiermee wil hij zich bezig houden met duurzame energie. Bij dit platform hoort een eigen cryptomunt, een zogenaamde token, de WOZX. Zijn munt is vooralsnog op een beperkt aantal beurzen verkrijgbaar, maar scoort goed onder investeerders.

Ook Edward Snowden houdt zich bezig met Bitcoin

Naast de Apple-oprichter zien we nog een nieuw, maar bekend gezicht opduiken in de cryptomarkt. De bekende klokkenluider Edward Snowden laat via Twitter weten dat hij de bodem van de munt in 2020 goed voorspeld had.

Ook toont hij het verband in waarde tussen BTC en de Amerikaanse dollar.

Ondertussen presteert de Bitcoin momenteel licht negatief.

Dit zijn de actuele koersen op de cryptomarkt

Op basis van de live cryptokoersen, die ik vandaag om 11.20 uur vastlegde, zien we dat de BTC een licht verlies lijdt terwijl andere cryptomunten zwaarder verliezen.

De koers van de Bitcoin in dollars bedraagt op dit moment $ 18.881,80 en daarmee loopt de BTC langzaam terug van de recordkoers die we vorige week op het bord zagen. De positieve ontwikkeling van Tether (USDT) duidt er echter op dat dit een tijdelijke dip is.

3 reacties

  • Opvallend is dat je nu van ze hoort terwijl het domste is wat je nu kunt doen is door NU in te stappen …
   Ten tijden dat hij op een kwart van de waarde van nu stond, minder dan een jaar geleden, hoorde je niks van die lui.
   Het is gewoon marketing en ze worden betaald voor dit soort tweets.
   Men merkt namelijk dat de massa niet echt meer hapt en dat de hype weg is. Om winst verder winst te maken moet er nieuw geld in het spel komen en ze proberen nu met bekende namen vertrouwen te wekken teneinde dat mensen het toch nog eens willen proberen.
   Bijna 3 jaar geleden was de hype enorm en toen zijn velen hard op hun muil gegaan en was er een kater van jaren.
   Gebruikelijke investeringen (aandelen, goud, ontroerend goed) bleken als vanouds toch betrouwbaar en dan gaan mensen niet snel meer in die digitale markt stappen wat met 1 slecht nieuws bericht weer helemaal kan inkakken.

   • Misschien een beetje te kort door de bocht. Ik was erbij en begon in 2016. Wanneer is het werkelijk ’te laat’ om in te stappen ? Het crypto-domein is een relatief nieuw fenomeen, waarvan de laatste 3 jaar, idd de drie jaar ná de bubbel, gaandeweg wel duidelijk is geworden dat blockchains en gekoppelde tokens nooit meer weg zullen gaan. Welke projecten overleven, is de vraag, maar de enorme potentie wordt steeds meer onderkend. Vaste waarden als goud/zilver zijn goed voor diversificatie van een investeringsportfolio, maar mensen die nu de gelegenheid hebben en bereid zijn om in crypto-valuta te investeren, kunnen wel eens het gelijk aan hun kant krijgen. Dit is nog steeds de ‘voorkant’ van het tijdperk… herinner je je nog het moment dat veel mensen dachten: had ik tien jaar geleden maar Amazon (nu 3100 dollar) aandelen gekocht voor 170 dollar. Ik ben heel benieuwd hoeveel mensen in 2030 zullen zeggen: had ik mij in 2020 maar meer verdiept en geïnvesteerd in crypto-valuta. Het is zeker volatiel en kent veel risico, maar als je geduld hebt…

    For the record: ik HODL… ik handel en hype niet, daarom ook geen verwijzingen naar specifieke tokens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *