Bitcoin groeit door na korte adempauze

Bitcoin groeit door na korte adempauze
Even op adem komen en weer doorgroeien.

Zo zonnig als buiten de zon schijnt deze week, zo zonnig lijkt het ook te gaan met de Bitcoin. De dramatische periode nu lijkt echt verleden tijd. De munt is in waarde verdubbeld ten opzichte van enkele maanden geleden en inmiddels kruip Bitcoin naar een waarde van 8.000 dollar.

Gisteren werd omstreeks 09:00 een voorlopige piek van 7.540 dollar bereikt. Toen moest de munt even op adem komen. Bitcoin zakte iets in waarde en ging terug naar een waarde van ongeveer 6.850 dollar. Vanmorgen begon de boel weer te groeien en vanmiddag werd er kracht bijgezet.

De voorspellingen kunnen weer uit de kast worden gehaald, want op moment van schrijven staat de Bitcoin op een waarde van meer dan 7.700 dollar. Wederom een stijging van meer dan 10 procent in 24 uur. De gifbeker lijkt nu echt leeg te zijn. Analisten en investeerders kijken met goede moed naar de komende periode, al zijn er nog genoeg critici.

Het afgelopen weekend was bizar te noemen voor Bitcoin, de flinke prijsstijging deed denken aan de ongelofelijke taferelen van 2017. Het is dan ook erg spannend om te zien wat de Bitcoin de komende periode gaat doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *