Bitcoin koersverwachting

Hoe lang houden mensen de Bitcoin vast?

Bitcoin koersverwachting

Bitcoin criticus start poll vanwege de prijs, maar hij komt bedrogen uit.

In de wereld van Bitcoin en cryptobeleggen lopen voor- en tegenstanders rond. Een van de markantste tegenstanders is Peter Schiff. Zijn tegenstand is logisch, want hij is zelf expert en handelaar in goudbeleggingen. Critici roepen dan ook snel over belangenverstrengeling als Schiff weer eens iets negatiefs zegt over de munt. Ook staat Schiff bekend om zijn foute voorspellingen. Kortom, als hij iets roept is er altijd wel opwinding in de cryptogemeenschap.

Peter Schiff speelt met Bitcoin prijs

Als we naar de prijsontwikkeling kijken zien we dat deze de laatste maanden stabiel blijft. Ook vandaag tonen de live cryptokoersen, die ik om 10.40 uur vastlegde, weinig schokkende veranderingen voor BTC.

Bitcoin prijs stabiel

Dit lijkt een strop voor de ‘hodl’ beleggers (ofwel investeerders die hun munten vasthouden voor langere termijn). Vraag is natuurlijk hoe lang zij bereid zijn om te wachten op een hogere koers. Peter Schiff rook zijn kansen en startte een poll waarin hij zich afvroeg hoe lang mensen de Bitcoin zouden bewaren als de koers onder $ 10.000,- blijft.

Cryptogemeenschap slaat terug

Of Schiff nu hoopte aan te tonen dat investeerders in Bitcoin onbetrouwbaar waren of dat hij dacht het vuur op te stoken voor zijn goudhandel is niet helemaal bekend. Wel blijkt dat de stemming (waarop inmiddels meer dan 15.500 keer op gestemd is, duidelijkheid biedt. Bitcoin-investeerders zijn hondstrouw en willen rustig wachten tot hun dood totdat de munt boven de $ 10.000,- komt.

Bron: Twitter Peter Schiff

Wat gaat Bitcoin doen?

Ondanks de stilte voor de storm zijn velen er nog steeds van overtuigd dat de Bitcoin die $ 10.000,- makkelijk gaat passeren. Daarna zou men in 2021 zelfs weer nieuwe records kunnen verwachten. Vraag is tot welk bedrag hodlers vast willen houden voor ze voor de winst kiezen. Aan het rendement blijkt dat geduld een schone zaak kan zijn. Na de resultaten van deze poll denk ik zo maar dat Peter Schiff het niet meer zal vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *