Bitcoin in een dip na raketstijging

Auteur: , 1 Reactie
Bitcoin in een dip na raketstijging

De cryptomunt zit vandaag flinke procenten in de min.

Er leek geen einde aan te komen. Voor een bepaalde periode steeg de Bitcoin als een raket, met duizenden dollars per dag. Normaal gesproken is het wachten op een correctie en die kwam er dan ook.

Gisteravond omstreeks 22:00 werd een voorlopige piek bereikt met een koerswaarde van bijna 13.850 dollar. Dat blijkt uit cijfers van Coindesk. Sindsdien is er een daling gaande. Een forse daling, want Bitcoin staat ruim 8 procent in de min in vergelijking met een dag geleden.

Hoe koers deze week met enkele duizenden dollars koersen steeg, zo zakt de koers vandaag met duizenden dollars. Omstreeks 17:45 had de Bitcoin een koerswaarde van ongeveer 11.650 dollar. Het lijk erop dat investeerders hun winst nemen met de piek van ruim 13.000 dollar. Als deze trend zichtbaar is volgt er een storm aan investeerders die hetzelfde doen, met een daling tot gevolg.

De vraag is altijd hoe fors de correctie is en wat dit teweeg gaat brengen. Is het slechtst een pitstop, op weg naar een nieuwe stijging of raakt Bitcoin opnieuw in de slop? Het zijn weer spannende tijden voor Bitcoin-bezitters, die het er vorig jaar en begin dit jaar maar moeilijk mee hadden.1 reactie

BItcoin 5% omhoog!
Bitcoin 8% omlaag!
Bitcoin 1% hoger dan 5 minuten geleden!

jaja zo kan hij wel weer.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).