Bitcoin knalt boven de 8.000 dollar in waarde

Auteur: , 1 Reactie
BTC

Op weg naar de top?

Bitcoin heeft deze week opnieuw de weg naar boven gevonden. Werd eerst de grens van 7.000 dollar verbroken, is het nu de 8.000 dollar grens die er aan moet geloven. Positief nieuws omtrent de Bitcoin zorgt ervoor dat de waarde van de cryptocurrency toeneemt.

Vorige week waren uitspraken van Larry Fink van Blackrock goed voor de flinke stijging. De vermogensbeheerder liet weten interesse te hebben in cryptovaluta, waardoor mogelijk veel nieuwe investeerders in de wereld van cryptocurrency stappen. De stijging van vandaag heeft te maken met het nieuws dat vermogensbeheerder Van Eck en startup SolidX Management een aanvraag hebben ingediend bij Amerikaanse toezichthouders om de eerste indextracker op Bitcoins in de VS te introduceren.

Vanmiddag werd een voorlopig piekbedrag van 8.340 dollar bereikt op Coindesk. Op moment van schrijven heeft Bitcoin een waarde van 8.175 dollar. Halverwege mei kende Bitcoin voor het laatst een dergelijke waarde. Hoewel ook veel altcoins in het groen staan, gingen ze niet mee in de populaire stemming van de Bitcoin. De komende 48 uur gaan in dat opzicht interessant zijn.1 reactie

8.175 dollar. Woehoe! Slechts 35-40 procent onder het bedrag waarop de grote meute is ingestapt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).