Bitcoin krabbelt eindelijk op na periode van dip?

Auteur: , 3 Reacties
Bitcoin krabbelt eindelijk op na periode van dip?

Of blijven we nog even hangen in dit stormachtige weer?

Het ging even goed met de Bitcoin. Vorige week maandag werd bijna een nieuwe piek bereikt. De digitale munt kwam in de buurt van het hoogtepunt van 20 februari. Dat zagen investeerders ook en dus werd er volop op de “Sell”-knop geramt. Sinds vorige week maandag klapte de Bitcoin-koers weer naar beneden.

Het dieptepunt werd afgelopen vrijdag op 9 maart gehaald. De koers stond toen op een waarde van 8.495 dollar via Coindesk. Sinds het weekend krabbelt de prijs weer rustig omhoog. Het lijkt op een achtbaan effect. De prijs stijgt en komt in de buurt van een nieuwe piek, om vervolgens weer te dalen naar een diepe bodem.

Het is afwachten of Bitcoin sterk genoeg is om deze tegenslagen te kunnen verwerken. Voorlopig zitten we alweer in maart en zitten de meeste crypto’s nog niet op het niveau die we begin januari hadden.

Experts zeggen dan ook dat Bitcoin de bull van 11.700 dollar moet zien te doorbreken om terug te gaan naar het recordniveau van december 2017 en januari 2018. Als de Bitcoin tegen het einde van de week niet in de buurt komt van dat prijsniveau, dan lijkt het erop dat de koers blijft vasthouden aan de wisselvallige trend.3 reacties

Inmiddels al weer gezakt naar +/- $9000.
@donstil: deze up and down beweging is al tijden bezig en de markt zal zich nog maanden horizontaal bewegen.
Niks nieuws, saai en ja dit hoort er ook bij.
@turbobrick: Yup ik weet hoe het werkt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).