Bitcoin maakt gigantische sprong omhoog!

Kaboom!
De populaire munt bereikt de hoogste waarde in anderhalve maand.

Gisteravond moest de Bitcoin-koers als muziek in de oren hebben geklonken voor veel beleggers; de prijs van de Bitcoin schoot plots omhoog. Het gaat de laatste tijd helemaal niet zo goed met de grootste cryptomunt, maar met een stijging van dit formaat lijkt het er weldegelijk op dat het einde van het jaar er rooskleurig uitziet.

Tot 18:30 dinsdagavond was de Bitcoin nog slechts zo’n $6770 dollar waard. Dat was de afgelopen maand een aantal keer het hoogtepunt van de deprimerende grafiek, waarbij er drie weken geleden zelfs een kolossaal dieptepunt werd bereikt.

En toen was daar gisteravond. Een zwoele zomeravond waarin de Bitcoin binnen een half uur tijd bijna $600 dollar omhoog schoot naar ongeveer $7436 (op het moment van schrijven). Dit soort fluctuaties zijn de laatste tijd behoorlijk bijzonder. Met een stijging van rond de 8,66 procent mogen veel investeerders die de laatste maanden hebben ingelegd dus zeker niet klagen.

Ondertussen zitten we op een koers die gelijk is aan de koers van begin juni. Voor alle duidelijkheid, de munt is nog steeds aan het herstellen van een karige tijd. Begin mei was de munt namelijk nog goed op weg op de $10.000 aan te tikken.

Meer over cryptocurrency lezen? In dit artikel lees je hoeveel miljoen de meeste recente crypto-hack kostte. Ook check je hier voor hoeveel de domeinnaam ‘crypto.com’ werd verkocht. Tot slot lees je hier alles over een illegale crypto-gok ring waar voor $1,5 miljard dollar aan crypto’s werd verhandeld.

Chart @Coindesk

Eén reactie

  1. En geen verklaring/nieuws? dacht dat die cryptomarkt eindelijk een beetje ‘volwassen’ was geworden (lees: stabieler, geen rare onverklaarbare bewegingen). Fishy..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *