Bitcoin op weg naar herstel na zware week?

Bitcoin
Een vraagteken, want heel overtuigend is de opwaartse koers niet.

Vorig week verliep zwaar voor de daddy onder de crypto’s. Bitcoin zakte keihard weg, met een bodem die flirtte met de 6.000 dollar. Even was er de vrees dat Bitcoin nog verder zou gaan zakken, met een nog hardere klap als dat de munt in februari en maart kreeg te verwerken.

Dat was niet het geval. De bodem bleek vorige week bereikt en deze week werkt de munt aan herstel. Van een stabiele stijging kun je echter nog niet spreken. Met flinke pieken en dalen gaat Bitcoin langzaam weer omhoog. Op het moment van schrijven heeft de cryptomunt een koerswaarde van 6.700 dollar op Coindesk. Dat is zo’n beetje het hoogste wat we deze week hebben gehad.

Met deze stijging is er echter nog geen verwachting dat de grens van 7.000 dollar weer doorbroken gaat worden. Zoals het er nu naar uitziet is de koers veel te onstabiel. Het gaat niet keihard naar beneden en het gaat niet keihard omhoog. De Bitcoin lijkt deze week zowaar een stabiele munt, voor zover je enkele honderden dollars als dagelijks verschil stabiel kunt noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *