Bitcoin, Ripple

Bitcoin stabiel, broertjes Ripple (XRP) en Stellar (XLM) op hol

Bitcoin, Ripple

Bitcoin houdt zicht op record, Ripple (XRP) en Stellar (XLM) + 50 %! Wat gebeurt er?

Het is vandaag weer een dolle dag op de cryptomarkt. De Bitcoin verliest iets, maar de zogenaamde Altcoins, de andere grote cryptomunten, slaan op hol.

Actuele stand Bitcoin en belangrijkste cryptomunten

Als we naar de stand van de Bitcoin en belangrijkste cryptomunten kijken zien we dat er gekke dingen gebeuren. Dit zijn de live cryptokoersen, die ik vandaag om 10.05 uur vastlegde, voor de Bitcoin en de belangrijkste cryptomunten.

De koers van de Bitcoin in dollars bedraagt op dit moment $ 18.663,80.

Bitcoin stabiel op koers voor nieuwe recordprijs

De Bitcoin blijft na de break door $ 18.000,- boven de $ 18.500,- en daarmee ligt de munt op koers voor een nieuw koersrecord. Dit houdt de markt in spanning. Aan de ene kant lijken de cijfers op de optiebeurs voor Bitcoin te duiden op een koersexplosie die het oude record verpulvert. Aan de andere kant verwachten ervaren traders dat er eerst een koersval komt voor we naar een rally kunnen. Peter Brandt heeft alvast de winst genomen en 50% van zijn Bitcoin verkocht.

Alle ogen gericht op Ripple (XRP) en Stellar (XLM)

Hoewel de grootste cryptomunt natuurlijk de markt in spanning houdt zijn de ogen vandaag gericht op twee andere cryptomunten. Zowel Ripple (XRP) als Stellar (XLM) noteren namelijk een koerswinst van meer dan 50% in 24 uur. Zoals je hierboven zag noteert de Ripple 55,48 % en Stellar doet het met 57,64% zelfs nog iets beter.

Voor de Ripple komt dit vooral doordat de organisatie achter de munt eigen munten inkoopt en een nieuw product gaat lanceren. Uiteraard verwacht men na zo’n koersexplosie een correctie. Overigens verwacht men niet de absurde reacties die in 2019 door Ripple-fans werden uitgevoerd.

Voor de Stellar (XLM) is het enthousiasme vooral te verklaren door de uitrol van het nieuwe Protocol 15, waardoor het makkelijker wordt om apps te ontwikkelen op hun blockchain. Ook hier verwacht men een correctie.

Het belooft dus een spannende week te worden voor de Bitcoin en andere cryptomunten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *