Bitcoin stijgt door, 10.000 dollar in het vooruitzicht

Auteur: , Geen reacties
Bitcoin stijgt door, 10.000 dollar in het vooruitzicht

Wanneer zou deze grens gepasseerd worden?

De koers van de Bitcoin is weer in een stroomversnelling geraakt, zo lijkt het. Gister lieten we al weten dat de cryptocurrency bezig is met een stijging en daar lijkt voorlopig nog geen einde aan te komen.

Vanmorgen omstreeks 06:00 is de grens van 9.000 dollar doorbroken. Een voorlopige piek werd behaald om 07:45 met een koerswaarde van 9.300 dollar. Dat is ook meteen een koersrecord voor 2019, wat goed nieuws is voor investeerders in de cryptocurrency. De psychologische grens van 10.000 dollar komt in zicht. Hoewel Bitcoin vrij makkelijk door de 9.000 dollar schoot, zal 10.000 dollar andere koek zijn.

Verwacht de nodige weerstand rond dat bedrag. Een koerscorrectie is net zo goed mogelijk. Voorlopig is er sprake van een stijging van bijna zeven procent in 24 uur. In vergelijking met een week geleden is de stijgende lijn goed te zien. Vorige week zondag stond de Bitcoin nog op een waarde van zo’n 7.600 dollar. Wanneer de grens van 10.000 dollar wordt doorbroken kan dit wellicht groen licht betekenen voor een nieuwe run. Op naar het oude niveau van enkele jaren geleden?Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).