Bitcoin

Bitcoin vliegt weer omhoog. Dit is waarom

Bitcoin

Bitcoin krijgt steeds meer fans en daar reageert de munt goed op.

De Bitcoin zit weer in de lift en dat brengt positivisme voor de hele cryptomarkt. Wij leggen uit hoe dit komt en nemen een kijkje op de cryptomarkt.

Bitcoin vliegt weer omhoog

Sinds donderdag is de Bitcoin sterk aan het stijgen. Gisteren brak de munt zelfs door de grens van $ 11.000,-. Waar we voorheen zagen dat de munt na zo’n kritische grens wel eens terugviel lijkt daar nu geen sprake van. De koers stijgt door. Van deze koersstijging profiteren ook de belangrijkste cryptomunten, zoals je in onderstaand overzicht van live cryptokoersen, die ik vandaag om 13.35 uur vastlegde, kunt zien.

De BTC-koers in dollars bedraagt $ 11.312,98.

Twitterbaas Jack Dorsey startte de nieuwste Bitcoin-rally

De nieuwste rally werd gestart door de baas van Twitter, Jack Dorsey. Met zijn holdingbedrijf Square investeerde hij afgelopen woensdag voor liefst 50 miljoen dollar in BTC. Investeerders reageren enthousiast. Ten eerste omdat er zo weer een aantal cryptomunten van de markt verdwijnt en de belangrijkste cryptomunt dus schaarser wordt. Daarnaast is het een teken van vertrouwen dat de volgende multinational de Bitcoin klaarblijkelijk als veilig ziet.

Zet de koersstijging door?

Vooralsnog zijn beleggers dus enthousiast en zij houden de koers van de BTC boven de $ 11.000,-. We zagen al eerder dat de presidentsverkiezingen op zich niet veel invloed hebben op de koers van de cryptomunt, maar dat de verwachting is dat deze na de verkiezingen sterk verder zal stijgen. De bekende influencer Anthony Pompliano laat zien dat steeds meer investeerders in BTC investeren. Hij maakte dit overzicht.

https://twitter.com/APompliano/status/1314655835126202370

Hij stelt dan ook dat er momenteel geen betere investeringsmogelijkheid is dan de Bitcoin. Dit zagen we ook al eerder toen we de Bitcoin vergeleken met investeringen in aandelen Apple. Uiteraard zijn wij benieuwd en raden we iedereen aan eigen onderzoek te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *