Bitcoin straks onder de 3.000 dollar?

Bitcoin straks onder de 3.000 dollar?
Het scheelt niet veel.

De cryptomarkt zit wederom, of nog steeds, in zwaar weer. Afgelopen nacht maakte de Bitcoin opnieuw een kelderende beweging. Omstreeks 23:00 uur begon een stevige daling. De Bitcoin stond op dat moment nog op een waarde van bijna 3.600 dollar. Een dieptepunt werd vervolgens bereikt omstreeks 04:10 uur, met een waarde van circa 3.300 dollar.

De afgelopen uren is het niet veel beter geworden. De koers staat momenteel op 3.370 dollar op Coindesk. Ook andere coins verkeren in zwaar weer. Ethereum daalde met 15 procent en staat momenteel op 84 dollar. Ook XRP daalde 10 procent met een huidige waarde van 0,30 dollarcent.

De opmars richting het einde van het jaar lijkt steeds minder waarschijnlijk. Hoe dichter kerst nadert, hoe meer Bitcoin juist lijkt te zakken. Bitcoin is nu 80 procent minder waard in vergelijking met de piek van vorig jaar. De cryptomunt staat nu op de laagste waarde sinds september vorig jaar. De cryptomarkt tezamen waren dit jaar verantwoordelijk voor verdampingen van honderden miljarden dollars in waarde. Het tij lijkt voor veel munten, met de Bitcoin voorop, nog niet te keren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *