Bitcoin veert hard terug na zware weken

Auteur: , 1 Reactie
Tijdelijke vooruitgang of substantiële groei?

Tijdelijke vooruitgang of substantiële groei?

De laatste weken leek het een omgekeerde wereld; waar we eerst mochten berichten dat de Bitcoin $1000 dollar waard werd, nee, $5000, nee, $10.000, met zelfs een topscore van bijna $20.000 dollar stortte de virtuele munt de laatste weken keihard het diepe in. Vandaag lijkt de eerste dag in deze slachtpartij dat er groene cijfers geboekt worden.

De waarde van de Bitcoin is op het moment van schrijven ruim $8.200 dollar na een goede dag op het virtuele Wall Street. Hoewel dat als een behoorlijke teleurstelling klinkt in vergelijking met de gemakkelijke verdubbeling van die waarde een paar maanden geleden, waren we een aantal maanden daarvoor allemaal ontzettend te spreken over ruim $8.000 dollar per eenheid cryptovaluta.

Tja, het moge duidelijk zijn, de cryptocurrency-markt is een ontzettend fluctuerende, misschien zelfs instabiele markt. Toch lijkt dit het startschot te zijn van een verdere stijging, nu het vertrouwen weer een beetje terug begint te komen.

Andere grote jongens zoals Ethereum lijken ook wat bij te komen van de stevige eind-januari-dip. Die munt is op het moment van schrijven ongeveer net zoveel waard als rond de afgelopen jaarwisseling, maar of de stijging doorzet is uiteraard puur gokwerk.1 reactie

Hebben ze dan eindelijk een medicijn tegen kanker uitgevonden ??
Hebben een goede graanoogst gehad ??
Zijn ze eindelijk bij level 12 van Tetris ??

Anyway .. waarom hebben ze überhaupt een grafiek ..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).