Bitcoin: Waar eindigt de vrije val die 2018 heet?

Auteur: , 4 Reacties
Bitcoin-koersval lijkt niet te stoppen

We eindigden 2017 met het ene na het andere Bitcoin-record, maar inmiddels lijkt de daling niet meer te stoppen.

In december 2017 schurkte de Bitcoin tegen de grens van 20.000 dollar aan. Hoe lang zou het duren voor de 50.000 dollar in zicht kwam, vroegen we ons destijds af. Of was het allemaal één grote zeepbel en moesten we niet teveel waarde hechten aan die constante koersstijgingen? Als je de afgelopen maanden het Bitcoin-nieuws gevolgd hebt, dan neig je ondertussen vast naar het laatste.

Op het moment van schrijven is één Bitcoin nog maar 4761 dollar waard. Behoorlijk pijnlijk als je op het hoogtepunt bent ingestapt, zoals veel mensen. Het is voor het eerst sinds mei 2017 dat de Bitcoin zo laag staat, dus heel lekker is het vooruitzicht voor de crypto niet. Nog zorgwekkender: ook andere crypto’s kunnen zich maar niet ‘losweken’ van Bitcoin en worden ook omlaag getrokken.

De vraag is wanneer de vrije val ophoudt. 2018 was een heel slecht jaar voor iedereen die iets met crypto’s doet en zo’n hype als eind 2017 lijkt er simpelweg niet meer in te zitten. En wees eerlijk: je bent wel gek als je op dit moment speculeert op een flinke waardestijging, toch?4 reacties

Ik roep het al maanden ….
Crypto is stervende en het einde is nog niet in zicht.
@turbobrick: oh ja joh … roep JIJ dat al maanden ???

Maanden geleden verklaarde je me nog voor gek toen ik zei dat cryptos zouden falen. Hele discussies hadden we …. en nu roep JIJ het al maanden 😂😂😂
@dgh74: lees de berichten de afgelopen maanden er maar op terug.
En JA, Crypto zal in de toekomst een rol spelen maar niet de Crypto die men nu kent want de techniek staat niet stil.
Het huidige assortiment stort in grotendeels en wordt niks meer om de basis te leggen voor de toekomst.

Net zoals met grondleggers van het internet zijn een hoop bedrijven geen speler nu meer.
Met mobiele telefonie net zo … Nokia, Ericsson, Motorola, Philips vullen nu niet meer de rol als destijds eind jaren 90.
Na regen komt zonneschijn. Alleen duurt deze regenbui wel heel erg lang. Aan de andere kant, we hebben wel eens een langere bearmarket gekend en ook die kwam weer goed.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).