Bitcoin weet niet door te pakken

Bitcoin
Geen nieuw record, dit weekend.

Het langverwachte herstel bleek van korte duur. De digitale cryptocurrency steeg afgelopen weekend naar nieuwe hoogte. Eindelijk wist de munt meer dan 17.000 dollar aan te tikken. Het hoogtepunt werd zaterdag bereikt, met een piekprijs van 17.135 dollar volgens CoinDesk. Tot nu toe de hoogste prijs voor Bitcoin in 2018. Na die piek was een dalende trend zichtbaar.

Vanmorgen om 10:00 kwam een einde aan de daling met een prijs van 15.180 dollar en het einde van die daling is nog niet in zicht. Experts hadden dit weekend de verwachting uitgesproken dat de Bitcoin wel zou stabiliseren naar 18.000 dollar. Van stabilisatie is op dit moment nog geen sprake. Dit geeft nogmaals aan hoe volatiel de munt is. Zelfs experts en analisten uit de financiële wereld kunnen geen grip krijgen op de koers van de munt.

Hoe de munt zich deze week gaat ontwikkelen is afwachten. Terwijl Bitcoin doorsukkelt, zijn het de altcoins die grote resultaten weten te boeken. Ethereum ging vannacht voor het eerst door de magische grens van 1.000 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *