Bitcoin zakt verder weg, schiet onder 4.000 dollar

Auteur: , 1 Reactie
Bitcoin zakt verder weg, schiet onder 4.000 dollar

Wat blijft er nog over?

Vorig jaar maakte de Bitcoin een opwaartse trend mee. De cryptomunt ging tegen het einde van het jaar steeds harder en harder stijgen. Het tegenovergestelde lijkt nu te gebeuren. Het einde van het jaar nadert weer, maar de prijs gaat steeds harder naar beneden. De coin kreeg gisteravond opnieuw een harde klap te verwerken en kelderde hard.

Omstreeks 22:00 stond de koers nog op 4.130 dollar. Iets daarna begon de daling. Er kwam een vrije val naar een waarde van ongeveer 3.600 dollar. Vannacht ging die daling nog even door met een dieptepunt van 3.600 dollar. De huidige waarde is ongeveer vergelijkbaar met de koerswaarde van september 2017. Niet alleen Bitcoin kreeg ervan langs. Ook alternatieve coins zoals Ethereum, Ripple (XRP), Litecoin en Bitcoin Cash daalde in waarde.

De vraag is natuurlijk waar die daling eindigt. Mocht de daling voortzetten en richting de 1.000 dollar gaan, dan krijgt de Bitcoin de koerswaarde die de munt in januari 2017 had. Zakt de munt nog verder, dan gaat de coin zelfs verder terug in de tijd.1 reactie

Hopen dat hij weer terug 1 euro word…. lol

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).