BitConnect-klanten willen geld zien

BitConnect-klanten willen geld zien
En de eerste rechtszaak is een feit.

Er zit een nadeel aan het kopen van Bitcoins en andere cryptocurrency via een exchange. Je bent namelijk niet 100% de bezitter van de coin. Gaat de server van de betreffende exchange op zwart, kan je ook zomaar al je geld zijn kwijtgeraakt. Let daarom goed op waar jij je handel doet. Het laatste wat je wil is dat je zuurverdiende geld in een zwart gat verdwijnt.

BitConnect was een berucht leenplatform en ging eerder deze maand uit de lucht. Het platform had duizenden gebruikers die voor veel geld hadden geleend om te handelen in cryptocurrency. Dat de site een gevalletje 404 deed, leidde tot woede bij klanten. De eerste rechtszaak komt er dan ook spoedig aan.

De “Southern District of Florida” heeft een aanklacht ingediend tegen het platform. De aanklacht is afkomstig van zes klanten van BitConnect die tezamen meer dan 770.000 dollar zijn verloren.

Nederlandse investeerders die door BitConnect geld zijn kwijtgeraakt kunnen contact opnemen met het tv-programma Opgelicht?! van Avrotros. Gedupeerden moeten DIT formulier invullen. Vermoedelijk zal ook hier een gezamenlijke aanklacht uit voortkomen. Of gedupeerden hun geïnvesteerde geld ooit gaan terugzien is nog maar de vraag.

2 reacties

  1. Sukkels …
    Als iets te mooi is om waar te zijn dan is dat vaak ook zo.
    1% rente per dag, hoe simpel moet je zijn om daar in te trappen. Een Ponzi scheme van de grootste soort en nu dat BTC niet meer groeide en zelfs de helft waard was tov1 maand geleden, wordt het lastig om de mensen daadwerkelijk te betalen en stort het huisje in.
    Men heeft mooi uit gecashed en zijn vertrokken. Het geld is weg !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *