Bizar: aantal gebruikers Galaxy Note 7 stijgt

Samsung
Geen grap. Sinds deze week stijgt gebruik van de Galaxy Note 7. Waarom?

De maatregelen van Samsung logen er deze week niet om. Over en uit. Inpakken en wegwezen. Iedereen moet zo snel mogelijk zijn Galaxy Note 7 uitzetten en terugsturen. Het liefst in brandveilige dozen. Iedereen die zijn Galaxy Note 7 omruilt voor een andere Samsung-toestel krijgt zelf een bonusrefund van 100 dollar.

Gek genoeg lijken de maatregelen niet te helpen. Uit statistieken blijkt dat het gebruik deze week zelfs is gestegen. Misschien is het nieuwsgierigheid, misschien zijn mensen backups aan het maken of wellicht hoopt een enkeling op ontploffingen om er zo een slaatje uit te slaan.

Hoe het ook zij, verstandig is het allerminst. Er zit echt een serieus risico aan het gebruik van de Galaxy Note. Niet doen dus. Gewoon zo snel mogelijk terugsturen. Nu is het toestel in Nederland nooit officieel in de verkoop geweest, dus het aantal Galaxy Notes is in ons land op een vinger te tellen.

De telefoon is misschien nu nog bruikbaar, maar bij de eerst volgende update zal dat waarschijnlijk minder of helemaal niet meer het geval zijn. De onderzoekers bij Samsung zijn er nog niet ingeslaagd om het probleem te reproduceren

6 reacties

 1. Logisch, het toestel stijgt gewoon in waarde !
  Ja dat klinkt raar maar is wel zo.
  Dit is het MEEST besproken toestel in de smartphone geschiedenis maar heel weinig mensen hebben hem ooit gezien en nog veel minder bezitten hem.
  Dit soort zaken worden dan vanzelf alleen maar meer waard.

  Dat het toestel een risico of waardeloos is boeit niet.
  Zie de Atari ET game, te slecht om te branden en zelfs door Atari om de vuilnisbelt gedumpt en jaren later mega veel $$$$ waard door de schaarste.

  Kortom, de Note7 is een solide investering, hoe raar dat ook klinkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *