Wow: Bitcoin gaat door de grens van 10.000 dollar!

Auteur: , 12 Reacties
Bitcoin koers

Anderhalve maand geleden stond de koers nog op de helft.

Dit is dus met recht heel bizar te noemen. Zo’n snelle koersstijging hadden we niet voor mogelijk gehouden, veel analisten dachten dan ook dat de 10k pas eind december zou worden aangetikt. Maar nee, het is vandaag op 28 november dat de koers voor het eerst door de 10.000 dollar gaat.

Met een marketcap van ruim 165 miljard dollar(!) blijft de Bitcoin steeds waardevoller worden. Waarschijnlijk zal er op korte termijn wel een correctie komen, maar toch lijkt de potentie van de cryptomunt nog veel groter. Althans, eigenlijk gaat dit over de potentie van Blockchain, de technologie waarop de Bitcoin is gebaseerd. Steeds meer bedrijven, ondernemers en investeerders krijgen door hoe goed deze technologie eigenlijk in elkaar zit. Dankzij de ‘peer-to-peer’ Blockchain-technologie schieten ook de koersen van diverse andere virtuele munten de lucht in. Dit jaar bleek zelfs dat je met diverse alternatieve munten (altcoins) meer rendement had kunnen behalen, dan in vergelijking met Bitcoin.

Meer weten over de mogelijkheden om erin te investeren/speculeren, lees dan dit artikel wat we zojuist gepost hebben.12 reacties

Hebben jullie er soms stiekem zelf een belangetje erin??
@lekkaah: was het maar waar:)

Er zijn overigens veel media die er afgelopen dagen over schrijven (en terecht), dus we zijn niet echt een uitzondering..
@autoblogger: Hehe, overigens nog een leuk stukje; https://www.cnbc.com/2017/11/27/buy-bitcoin-with-credit-card-is-on-the-rise-on-google-and-sparking-bubble-fears.html
Spann0nd.. :)
@rubenpriest heeft ze verkocht, en er een mooie M3 van gekocht? grats trouwens!
@lekkaah: thanks, al heb ik de M3 al een tijdje hoor ;)
@rubenpriest: picz pl0xz!!!1 :)
@lekkaah: Nu bitcoin verkopen en een Auto kopen van je winst is natuurlijk erg onverstandig. Dat betekend dat je over 20 jaar Miljoenen hebt betaald voor je auto 🙈
@donstil: Andersom kan net zo goed … En is je bitcoin dus over 3 jaar geen reet meer waard.
10 jaar geleden was Nokia nog de topper, nu is er vrij weinig van over. En zo zijn er veel meer voorbeelden en in de crypto wereld is dat niet anders.
Nu dat BTC bekendheid krijgt trekt dat steeds meer mensen en loopt BTC technisch steeds meer op zijn tenen want technisch gezien is het een ruk currency. Er zijn er zat die graag dat stokje overnemen en de vele forks en de monopolie van de miners doet ook niet veel goeds.
Zal BTC stijgen, waarschijnlijk wel …. Is BTC over 5 jaar nog steeds de #1 coin, dat durf ik te betwijfelen.
@turbobrick: precies dit. Elke transactie met BTC duurt mij te lang, met ETH is dit al veel beter. Ripple en XLM schijnen nog sneller te zijn.
@dell: Laatst, even wat BTC verschuiven van wallet naar wallet …. 48+ uren !!!!!!!!!!!!!!
Gaat nergens meer over. BTC is alleen leuk als savings account, de lange termijn spaar rekening.
Om mee te betalen in de praktijk is het kansloos en moeten er weer partijen tussen zitten die garant staan, het valideren en ondertussen kan de BTC confirms doen. Zit je weer aan het huidige decentrale systeem.
@donstil: aldus degene die ze heeft? :)
@lekkaah: Inderdaad.
Doordat steeds meer media, ook serieuze media zoals Autoblog, erover berichten gaat de bitcoin sinds afgelopen jaar van underground steeds meer naar mainstream. Bekend maakt bemind…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).