Bizar: Deze ‘Selfie-BH’ verhoogt je zelfvertrouwen

Selfie BH
Een innovatie die zo voor de hand ligt dat je je afvraagt waarom het er nu pas is.

Lingeriemerk Triumph ontwikkelde bovenstaande ‘selfie-BH’. Voor zover bekend is het de eerste lingerieset die je helpt bij het maken van selfies. Hoe? In de set zitten kleine speakers en sensoren, die reageren op de stem en hartslag van degene die het echt een goed idee vindt om dit aan te trekken. Je kunt de lingerieset vragen stellen, zoals ‘Zie ik er goed uit?’. Je krijgt dan direct een antwoord in de vorm van een zelfvertrouwen-verhogend compliment. ‘Je straalt helemaal’, zegt je ondergoed dan bijvoorbeeld tegen je. Minstens vijf uur per week handig.

Aan de set zit een selfiestick vast. Maar wacht, er is meer! Je kunt de rok loskoppelen en als reflecterende achtergrond gebruiken, zodat je selfie de perfecte belichting krijgt. Nog niet overtuigd? Aan de BH zit een lint van lichten vast zodat je ook in slecht verlichte ruimtes een mooie foto kunt maken. Op de rok zit ook nog eens een hartvormige zak. Handig om je smartphone te bewaren. Overigens heeft de zak ook weer sensoren, zodat je stappen kunt meten, de verbrande calorieën, en het aantal uren dat je geslapen hebt. Dan moet je het ding natuurlijk wel aanhouden tijdens het slapen.

Naar verluidt heeft Triumph Japan er zes maanden aan gewerkt. Het lijkt erop dat het Selfie-ondergoed alleen daar verkrijgbaar is.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *