Bizar, geen bruidsboeket maar bruidsselfiestick

Auteur: , Geen reacties
Smile

Het is meteen een kandidaat voor het lelijkste woord van 2016: de bruidsselfiestick. De eer om hem ontworpen te hebben is voor ontwerper Reem Acra.

Op de (naar het schijnt) mooiste dag van je leven kun je er maar beter voor zorgen dat er genoeg foto’s van je worden genomen. En wie kan dat beter dan jij zelf? Die prutser die je ervoor hebt ingehuurd is maar een professional. Daarom is er dus de selfiestick. Maar als je in je trouwjurk (selfie BH) staat dan is zo’n ding toch te lelijk voor woorden.

Gelukkig is er Reem Acra om je (verloofde) te hulp te schieten met de bruidsselfiestick. De plastiekerige lelijkheid is verscholen onder een hele berg swarovskisteentjes. Zo kun je toch de hele dag plaatjes van jezelf en je bruid(egom) blijven schieten. Denk er wel aan dat je je telefoon in de flight modus zet, anders word je tijdens de plechtigheid ineens gebeld door die ene oom die de weg niet kan vinden. En pas op dat je niet van het altaar afvalt tijdens het nemen van je groepsselfie, en niet per ongeluk je telefoon over je schouder gooien in plaats van het bruidsboeket.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).