Bizar onderzoek: 46% bedient Apple Watch met neus

Auteur: , 1 Reactie
Apple Watch bedienen met je neus? Het is niet zo gek als je denkt

Je bedient je smartphone doorgaans met twee handen, maar met een smartwatch is dat zo goed als onmogelijk. Dat zorgt ervoor dat sommige Apple Watch-gebruikers het horloge op een nogal vreemde manier bedienen.

Wil Forrest, manager bij Freebirds World Burrito, heeft een Apple Watch, maar liep al snel tegen een probleem aan. Hij was vlees aan het snijden toen het alarm op het horloge af ging. Zijn handen zaten onder de sappen van het vlees, dus hij kon weinig anders dan zijn neus gebruiken om het alarm af te zetten, meldt The Wall Street Journal.

Bernard Desarnauts van onderzoeksbedrijf Wristly hoorde van het verhaal en besloot te onderzoeken of meer mensen hun neus weleens gebruikt hebben om de smartwatch te bedienen. De uitkomst van het onderzoek was even bizar als de onderzoeksvraag zelf: 46 procent van de 1.040 ondervraagden antwoordde namelijk volmondig ja, terwijl 28 procent het best een kans wilde geven.1 reactie

Haha ik doe dat ook, super handig hoor :)

Het is bijvoorbeeld ook wel eens nodig in de lift, je hebt je rechter arm bezet omdat je wat draagt en met je linker hand kan je (logisch natuurlijk) niet bij de watch aan je linker hand, dan is een tikje met de neus, of een swipe met de neus heel handig.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).