Bizar Pokémon horloge kost meer dan een huis

Duur Pokémon horloge
Omdat voor sommige Pokémon liefhebbers geen enkel fan-item te duur is.

De wereld van Pokémon is door de jaren heen flink uitgebreid. Daarmee doelen we niet alleen op de verschillende mappen in de spellen zelf, maar ook buiten de Nintendo-games is het imperium van de geinige monsters enorm gegroeid. Denk aan de Pokémon films, Pokémon GO en natuurlijk moeten we de officiële merchandising niet vergeten.

Zweedse horlogemaker Romain Jerome maakt het echter wel heel bont met zijn nieuwe horloge, dat voorzien is van een Pokémon thema. Hoewel het klokwerk er best wel indrukwekkend uitziet, zal zelfs de grootste Pokémon fanaat zijn twijfels hebben wanneer hij of zij de prijs van het apparaatje ziet: een verpletterende 230.000 euro.

De Tourbillon Pokémon, zoals het horloge genoemd is door Romain Jerome, is dan ook echt een speeltje voor alleen de allerrijksten. Toch zie je op het eerste oog niet meteen waarom het uurwerk zo duur is. Volgens Jerome zit de vraagprijs hem vooral in de tijd die hij in het handgemaakte horloge heeft moeten steken.

De meeste Pokémon op het horloge zijn afkomstig van de eerste generatie, maar er zitten ook een aantal nieuwere monstertjes tussen. Toch steelt, zoals altijd, Pikachu de show en staat ook hier op de voorgrond. We zijn benieuwd of er überhaupt ooit een exemplaar verkocht zal worden voor de nogal opvallende vraagprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *