Bizar: reusachtig LEGO House bijna af

LEGO House
Ga jij binnenkort even langs bij het indrukwekkende gebouw?

Waarschijnlijk is de hype inmiddels iets minder geworden, maar enkele jaren geleden was LEGO helemaal hot. De mogelijkheden met de Deense blokjes waren werkelijk oneindig. De toffe creaties die je creëerde konden (persoonlijk) ook niet groot genoeg zijn. Het LEGO House in Billund doet daar echter nog een schepje bovenop.

In Denemarken is men namelijk op dit moment bezig om de laatste (LEGO-)stukjes te plaatsen op het gigantische LEGO House in Billund. Het imponerende staaltje vakmanschap is zo goed gelukt dat het er écht uitziet alsof het gebouwd is met LEGO-blokjes.

Naast de buitenkant ziet ook de binnenkant van het LEGO House er uit als een grote LEGO-puzzel. In het complex staan vier kleuren centraal: rood, blauw, geel en groen. Deze kleuren staan voor een bepaald aspect van de ontwikkeling van een kind. De meubels en activiteiten per gedeelte zijn hier dan ook op afgestemd.

De publieke ruimte die zich bevindt rondom de LEGO-campus moet binnenkort gaan zorgen voor een kwart miljoen bezoekers per jaar met LEGO-gerelateerde activiteiten. Het LEGO House opent na 7 jaar bouwen vanaf september zijn deuren en is, op enkele betaalde attracties na, volledig gratis te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *