Bizar: Samsung deelt 200 Note 8’s uit tijdens Spaanse vlucht

Auteur: , 3 Reacties
Galaxy Note 8

Samsung’s reputatie was niet al te best na het fiasco met de batterij van de Galaxy Note 7. Het toestel was zelfs verboden in het vliegtuig.

Samsung kwam echter sterk terug met de Galaxy Note 8. Samsung Spanje kwam daarom met een ludieke actie. Tijdens een binnenlandse vlucht kregen alle 200 passagiers de Galaxy Note 8. De passagiers op de vlucht van Madrid naar Galicië waren blij verrast, want het toestel kost een stuk meer dan hun vliegticket.

Het cabinepersoneel bezorgde elke passagier halverwege de vluch een doosje met de tekst: “A year ago we asked you to turn it off, we welcome you today on board.” De verrassing kwam tot stand in samenwerking met Iberia. De airline promootte het toestel al eerder. De onderstaande video laat zien hoe de passagiers reageerden.3 reacties

Dit doet me denken aan dat ik in Dubai iemand zag die geweigerd werd om de Burj Khalifa in te gaan vanwege het feit dat hij een Samsung Note 7 had. Aangezien er een redelijke rij stond heb ik het hele fiasco kunnen volgen: de man, uit China, probeerde duidelijk te maken dat het een kopie van de Samsung Note 7 was, wel een hele geloofwaardige. Maar die had dus geen accuproblemen. Maar uiteindelijk liep de rij door en ik heb die man niet meer gezien dus ik weet niet hoe het afgelopen is.
@720s: Simpele zielen …. Op miljoenen versies zijn er een tiental gesprongen … Je kunt net zo goed met de lotto meespelen. Bijna net zo veel kans op een prijs.
@turbobrick: En daarom ook voor kwaliteit gaan, Apple.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).