Bizarre Kickstarter poetst automatisch je tanden [video]

Auteur: , Geen reacties
Automatisch je tanden laten poetsen?

Een vrij apart gezicht, maar het project heeft al bijna het tienvoudige opgeleverd van haar financiële einddoel.

Tanden poetsen is een van de meest belangrijke, zo niet de belangrijkste taak om ons gebit schoon en wit te houden. Dat die 2 minuten heen en weer zwiepen met onze tandenborstel af en toe worden vergeten en/of pardoes overgeslagen, is uiteraard niet goed voor je tanden. Dankzij de Amabrush heb je binnenkort geen excuus meer om het niet te doen.

Het razend populaire Kickstarter-project poetst namelijk in 10 seconden automatisch je tanden. Zoals je in onderstaande video kunt zien, plaats je het apparaat rondom je gebit, waarna de Amabrush al het vuile werk voor je opknapt.

Hoewel de makers officieel hadden ingezet op 50.000 dollar als einddoel, staat de teller op dit moment op meer dan 420.000 dollar. Hierdoor ben je voor 69 euro er verzekerd van dat je Amabrush in december van dit jaar jouw kant opkomt.

Naast de Amabrush zijn er genoeg andere aparte projecten de revue gepasseerd. Wat te denken van dit handige plaatje voor je MacBook trackpad, of wat te denken van ’s wereld kleinste Android smartphone ooit. Voor alles is er wel een Kickstarter-project tegenwoordig.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).