Bizarre ontdekking gedaan in GTA Trilogy

Bizarre ontdekking gedaan in GTA Trilogy

Bizarre ontdekking gedaan in GTA Trilogy

In GTA Trilogy en dan specifiek San Andreas is een bizarre ontdekking gedaan en het heeft te maken met VR. Wat kunnen we verwachten?

Over alle drama, bugs en glitches binnen GTA Trilogy is al genoeg gezegd en geschreven. Laten we hopen dat Rockstar de komende periode goed gebruikt om updates uit te brengen, zodat het de stabiliteit van de games ten goede komt. Maar er is iets nieuw ontdekt in GTA Trilogy en deze VR ontdekking brengt nieuwe vraagtekens naar boven.

GTA Trilogy VR

Een schrijver genaamd Ben Turpin van RockstarIntel, een nieuwssite, kwam tot een verrassing in San Andreas binnen GTA Trilogy. Bij het openen van het debug menu ontdekte hij een verwijzing naar VR (virtual reality). Rockstar heeft echter niets bekendgemaakt over een eventuele VR-versie van GTA Trilogy. Het vermoeden bestaat dat dit een onafgemaakte ontwikkeling is die nog verstopt zit in de code van de game. Een andere theorie is dat VR naar San Andreas mogelijk in de nabije toekomst komt via een update.

https://twitter.com/videotech_/status/1461848904547377157

Het zou een gave manier zijn om GTA echt op een geheel nieuwe manier te beleven. Met een VR-bril op duiken in de wereld van Los Santos. Dat klinkt stiekem toch wel erg gaaf. Gaat deze ontwikkeling alle drama en de bugs rondom de GTA Trilogy ons doen vergeten? Wie weet!

Nog geen reacties

  1. Wat een onzin deze “ontdekking”. Was al lang bekend dit. Facebook heeft een maand geleden zelfs aangekondigd dat deze versie van GTA naar de oculus komt. Dan is het logisch te verklaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *