Black Friday: Xiaomi biedt meer dan smartphones

Xiaomi Mi Notebook Pro
Haal hier je kortingscode in huis voor deze brute laptop van Xiaomi!

In Nederland zijn we nog niet zo bekend met het Chinese bedrijf Xiaomi. Als de naam je al bekend in de oren klinkt, dan komt dit waarschijnlijk door de smartphones die het bedrijf produceert. De smartphones onderscheiden zich vaak door hun enorm goede prijs-kwaliteitverhouding, maar Xiaomi is veel meer dan enkel een smartphonemaker.

Wat te denken bijvoorbeeld van de Xiaomi Mi Notebook Pro. Deze modern ogende laptop is een hoogwaardig stukje technologie. Naast het uitstekende design bevindt zich in deze topper ook kwalitatief hoogwaardige specs onder de motorkap.

Met de Notebook Pro krijg je een HDMI-poort, twee USB Type-A connectoren en een koptelefooningang aan de linkerkant, terwijl je aan de rechterkant twee USB-C poorten vindt en een SD-kaartlezer. De USB-C connector wordt tevens gebruikt voor het opladen.

De Xiaomi Mi Notebook Pro heeft van zichzelf al een zeer vriendelijk prijskaartje aan zich hangen. Dankzij de speciale coupon KUPONYNAZYWO9 koop je deze laptop met Core i5-processor, 8GB RAM, 256GB aan opslaggeheugen en een vingerafdrukscanner voor minder dan 740 euro op Gearbest. Wees er dus snel bij, want de Black Friday-deal (aka Singles Day) duurt nog maar enkele uren!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *