Black Mirror Bandersnatch: jouw eigen succesfilm (trailer)

black-mirror-bandersnatch-interactief
Netflix brengt interactieve film in afwachting van het vijfde seizoen van de serie.
De serie Black Mirror is zo succesvol dat deze al vier seizoenen op Netflix te zien is. Het vijfde seizoen staat vanaf mei 2019 gepland. Om de trouwe kijkers niet te lang te laten wachten heeft Netflix een Black Mirror film laten maken. Het unieke is dat deze interactief is. Je kunt op basis van keuzes die je vooraf met de afstandsbediening maakt, het verloop van de film en de afloop beïnvloeden.

In totaal is er voor 312 minuten aan film beschikbaar. Per keuzemogelijkheid zie je 90 minuten. Je kunt dus op diverse manieren van deze film genieten door steeds andere keuzes te maken. Het plot blijft echter hetzelfde. In de film volgen we een jonge programmeur die in de jaren ’80 een game wil maken op basis van een Fantasy-boek. Het leuke is dat Bandersnatch een bestaande figuur is uit het fantasyboek Alice in Wonderland. Bovendien is er in 1984 een game ontwikkeld met de naam Bandersnatch, maar die is nooit uitgekomen.

De film staat los van de serie, dus je kunt deel vijf van de serie in mei 2019 gewoon bekijken. De trailer van de film die op 28 december 2018 in première gaat zie je hier alvast.

[gv data=”HifVioWIauA”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *