Black Mirror seizoen 4: releasedatum en eindtrailer officieel

Black Mirror seizoen 4
Eindig het jaar met een lekkere bingewatch.

Netflix is druk bezig met de promotie van haar nieuwe en lopende series. Hoewel niet alles vlekkeloos verloopt (House of Cards), is er gelukkig genoeg voor alle abonnees om naar uit te kijken. Zo ook de exclusieve topper Black Mirror. De streamingdienst heeft vandaag bekendgemaakt dat je over enkele weken al aan de slag kunt met het vierde seizoen.

De 6 nieuwe afleveringen zijn vanaf 29 december te bekijken via Netflix. De namen voor de afleveringen in chronologische volgorde zijn: Arkangel, USS Callister, Crocodile, Hang the DJ, Metalhead en Black Museum. In onderstaande trailer vind je alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten.

Mocht je nog niet bekend zijn met de serie: Black Mirror is een sci-fi serie die de duistere kant van de technologische revolutie laat zien. In tegenstelling tot de meeste series is deze Netflix-titel niet voorzien van een doorlopende verhaallijn, maar één verhaal per aflevering met telkens een verschillende cast.

Het werk van bedenker Charlie Brooker is niet onopgemerkt gebleven de afgelopen jaren. Zo heeft hij voor Black Mirror onder andere 2 Emmy’s en een BAFTA Award in zijn zak mogen steken. In hoeverre seizoen 4 prijswaardig zal zijn, weten we over enkele weken.

[gv data=”OekH3m7Bcdg”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *