Black Ops 4: 2 beta’s aangekondigd op deze data en platforms

Auteur: , Geen reacties
CoD Blackout gaat verkooprecords breken, ik zeg het je

Black Ops 4 kan me gestolen worden, maar de Battle Royale-modus ga ik checken!

Fans van de aankomende over-de-top shooter van Activision kunnen de game maar liefst tijdens twee beta-periodes testen. Dat laat ontwikkelaar Treyarch weten in een blogpost. Dus als je niet kunt wachten, of gewoon graag wilt meehelpen met het (stress)testen van Black Ops 4, check dan hier hoe je binnen komt.

Multiplayer
Jazeker, er komen afhankelijk van je platform tot wel twee weekenden aan waarin je Call of Duty: Black Ops 4 kunt spelen voordat hij halverwege oktober officieel uitkomt. De onderstaande data en tijdens zijn Nederlandse tijd, dus schrijf ze gewoon over in je agenda.

PlayStation 4 – 3 augustus om 19:00 tot 6 augustus om 19:00
PlayStation 4 en Xbox One – 10 augustus om 19:00 tot 13 augustus om 19:00
PC Beta Early Access – August 10 augustus om 19:00 (alleen via Battle.net)
PC Open Beta – 11 augustus om 19:00 tot 13 augustus om 19:00

De beta zal een zestal maps bevatten en je kunt die maps wellicht zelf in verschillende modi proberen. De beta komt namelijk met maar liefst 5 verschillende game modes. Dat lijkt een beetje op je kruid verschieten… De beta zal Team Deathmatch, Domination, Hardpoint, Control en Search & Destroy bevatten.

Battle Royale
Zoals je wellicht al weet, krijgt Black Ops 4 ook een Battle Royale-modus. Tja, tegenwoordig kan geen enkele game meer verscheept worden zonder het subgenre dat een ongekende hype ervaart. Ook voor die zogenoemde Blackout-modus lanceert Treyarch een beta. Die gaat ergens in september van start.

Treyarch heeft nog geen concrete data voor de Blackout-beta genoemd en ook is nog onbekend welke platforms toegang krijgen tot de BR-modus. Als ik zou moeten gokken gooit Treyarch deze modus daarentegen open voor iedereen en zal het een weekje speelbaar zijn.

Tot die tijd lees je in dit artikel alles over 5 fanfavoriete maps die terugkomen in Black Ops 4. Ook check je hier de 4 voornaamste veranderingen in Black Ops 4. Hey, dat rijmt. Tot slot schreef ik in deze column over waarom de aankomende Black Ops perfect gaat zijn voor Call of Duty-sceptici of gamers die nog onbekend zijn met de gigantische franchise.

Call of Duty: Black Ops 4 komt op 12 oktober uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Foto via Activision/TreyarchEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).